06 de maig 2009

Recomanació

Avui, faré una excepció, no comentaré cap paraula, però si que us recomanaré un llibre que he trobat molt original. És un llibre que recomano per a tots aquells q tingueu fills, nebots, cosins... en definitiva que tingueu infans al vostre voltant. Es titula " Alfab'art de lletres amagades" ed. Cruïlla.

Aquest llibre fa un recorregut per la pintura occidental des del s.XIII fins a l'actualitat, passant per diferents artistes com Giotto, Picasso, Dalí, Miró, Hopper, Manet, Magritte, Modigliani, Matisse... presenta 26 quadres en els quals hi ha una lletra amagada, ja sigui per decisió de l'autor o de manera accidental. És una manera divertida que els nens i nenes descobreixin l'art, buscant la lletra amagada, es veuen obligats a observar uns quadres que potser mai mirarien.
La veritat és que aquest matí l'he estat fullejant i m'ha agradat molt. La imatge que us he penjat és "El silenci habitat de les coses" de Matisse, en aquesta ocasió s'ha de buscar la lletra "O", aquest era fàcil jejeje.