27 d’octubre 2008

On anirem a parar

Aquets dies hem estat pendents del judici de dos joves que fa tres anys van cremar a una dona en un caixer automàtic de Barcelona. Aquestes notícies fan posar els pels de punta. S’ha de ser molt macabra i malparit per fer el q van fer aquests sers.

Primer van entrar els dos majors d’edat insultant, humiliant i pegant a la pobra dona, després de forcejar una estona van marxar i ella va tancar amb baldó. Al cap de poques hores van enviar al menor d’edat per tal la dona tornés a obrir la porta, cosa que va fer i un cop oberta van tornar a entrar tots i altre cop a torturar a la dona, fins que al final la van ruixar amb dissolvent i li van calar foc.

Morir crema és una de les morts més cruels i que no desitjo a ningú. Ara aquests dies tornem a veure a aquests sers declarant, insultant-se els uns a als altres, i donant una imatge falsa, fent-nos creure que són uns joves, educats, estudiosos, bones persones, parlant en tot moment de la senyora tal (quan fa tres anys no paraven d’insultar-la, ara és senyora i amb un gran respecte, com si no haguessin trencat mai cap plat) i dient que ells no la volien matar.

En aquests casos a mi m’és igual si aquests venien de festa i per això van fer el que van fer, si tenien intenció o no de matar-la, res justifica aquesta acció, no hi ha excuses i es mereixen la condemna més alta que hi pugui haver.

Paraula d’avui

Brètol: Persona sense escrúpols, capaç de qualsevol mala acció.

1 comentari:

Helena ha dit...

Anna, q no arriba el teu comentari, l'has enviat per correu ordinari?