09 de novembre 2013

La vida...

Un raig de sol, caminar sota la pluja, riure amb els amics, una mirada de complicitat, llevar-te al matí i cridar a la mama, una discussió amb el papa, una abraçada, tocar els nassos als germans, acariciar el gat, l'olor del mar, barallar-te, llegir un llibre, una tassa de te, xocolata, anar a treballar, passar vergonya, escoltar música, un concert, viatge en tren, conduir amb la música a tope, no fer res, seure al sofà, jugar a cartes, passejar, el somriure d'un nen, el pesat del veí, 5 minuts amb la família, una trucada, anar al cine amb el papa, xerrar amb amics, cantar, jugar, escoltar la radio, seure a la vora del foc, avorrir-te, estar sol, sopars plens de riures, esmorzar amb amics, estar a casa en silenci sabent que ells hi son, anar a comprar al poble, dir bon dia, mirar les estrelles, un petó, abraçades, baralles, viatges, comiats, tristesa, llàgrimes, imatges, records, morts, naixements...no som conscients de la importància de tots aquests moments, no valorem tot el que tenim, fins que ja no ho tenim. Tots els moments que compartim amb la família, amics, companys, veïns... tots són importants, tant els bons com els dolents, tots ens ajuden a construir un seguit de sentiments molt profunds amb les persones que ens envolten.
Hem d'aprendre a gaudir de tot el que tenim, de les persones que estimem, de les persones que ni que sigui per un breu període, passen pel nostre costat, em d'aprendre a ser feliços amb tot i amb res. Per la meva experiència, ser feliç és una cosa que es va construint mica en mica, aprenent de cada petit moment, de cada experiència (bona i dolenta) perquè tot et fa créixer i madurar com a persona, i t'ajuda a passar de nivell.
Penseu-hi, i gaudiu de cada moment del dia i de cada persona que passa pel vostre davant, busqueu temps per estar amb les persones que aprecieu, per xerrar, fer un cafè amb elles o simplement seure al seu costat sense dir res, però estareu allà fent companyia.

Diumenge passat, el germà d'un amic, va tenir una parada cardiorespiratòria mentre jugava un partit de bàsquet, avui, casi una setmana després, segueix en coma en estat greu. La vida dóna moltes sorpreses, com per no gaudir d'aquests moments.

paraula d'avui

memòria: 1.Funció general gràcies a la qual l'ésser humà emmagatzema, conserva i, posteriorment, reactualitza o utilitza les diverses informacions que ha anat incorporant durant la seva existència. 2.Conjunt de fets passats que queda en el record. 3.Record que algú té d'una persona desapareguda, d'un fet passat.

I sobretot, no ens oblidem mai de les persones que ens han deixat, sense elles no arribaríem a la felicitat, elles ens recorden a cada moment, la importancia de gaudir de totes aquestes petites coses que ens envolten i d'acariciar les persones que estimem.